top of page

In de basisverzekering wordt de diëtist 3 uur per kalander jaar vergoedt. Let op: dit komt eerst ten laste van je eigen risico. Bij kinderen tot en met 18 jaar en bij vergoeding uit de ketenzorg geldt géén eigen risico. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat je recht hebt op meer uren. Kijk op de volgende site voor een overzicht van de aanvullende verzekering. Hebben we de vergoeding verbruikt, maar wil je toch graag onder behandeling blijven? Dan stuur ik een factuur naar jou.

 

Voor mensen met CVRM, diabetes en COPD is er vanuit de zorgverzekeraars een regeling genaamd ‘ketenzorg’. Vraag, indien dit het geval is, een verwijsbrief aan je huisarts. De kosten gaan dan niet van je eigen risico af!

 

Kun je een afspraak niet nakomen? Bel/ email/ stuur een bericht via WhatsApp 24 uur voor de afspraak. Heb je op maandag een afspraak die niet door kan gaan? Meld je dan uiterlijk op de vrijdag af. Wanneer de afmelding niet/ te laat is gedaan ben ik genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Echter worden deze kosten niet door de verzekering vergoed en de factuur zal dan ook naar jou gestuurd worden. Hetzelfde geldt voor een afspraak die niet door kan gaan, omdat je te laat bent. Wanneer ben je te laat? Bij een kort vervolgconsult indien je 5+ minuten te laat bent en bij een lang vervolgconsult als je 10+ minuten te laat bent.

 

Sinds kort bieden we een extra online traject aan. Je krijgt toegang tot een app met verschillende modules. Iedere week komt er een nieuwe les vrij. De lessen zijn uiteenlopend over voeding, eetgedrag, maar ook over bijvoorbeeld ontspanning, slaap en andere leefstijlfactoren. Tussen onze 'normale' afspraken itten vaak meerdere weken tussen. Houdt tussentijds focus en onderzoek waar jouw winst te behalen is! 

Tarieven

Deze tarieven zijn de tarieven wanneer ik de factuur aan jou stuur. Gaat het via de verzekering? Dan worden de tarieven van de verzekeraar aangehouden. Dit kan dus verschillen met de onderstaande bedragen.

Intake

Intake (45 min intake, persoonlijke advies en evt. terugkoppeling naar arts)

Vervolgconsult kort

10 minuten + 5 minuten uitwerktijd

Vervolgconsult lang

20 minuten + 10 minuten uitwerktijd.

Lichaamsmeting aan de hand van ISAK

(Ben je bij mij onder behandeling? Ontvang 10% korting)

Vervolg ISAK meting

Email/ telefonisch/ online consult kort

Email/ telefonisch/ online consult lang

Toegang tot applicatie eenmalig

€112,50

€18,75

€37,50

€35,-

€25,-

€18,75

€37,50

€25,-

Let op! Akersloot Diëtetiek staat voor maatwerk. Om deze reden kunnen de tijden en tarieven afwijken van onderstaande tabel. Tevens geldt voor een huisbezoek een toeslag van €15.

bottom of page