top of page
MM5_3267.jpg

OVER CASSANDRA

Mijn naam is Cassandra Akersloot, eigenaar van de praktijk en werkzaam als (sport)diëtiste, antropometrist en leefstijlexpert. Deze leuke combinatie maakt dat ik je niet alleen kan helpen bij afvallen/ aankomen, maar ook bij doelgerichte sportvragen en ziekten.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor (gezonde)voeding en het menselijk lichaam. Ik vind het fascinerend hoe groot het aandeel van voeding kan zijn op ons lichaam, zowel fysiek als mentaal. Mijn passie breng ik graag over op jou, zodat je ver weg blijft van een dieet. Ik vind het onwijs zonde welke beperkingen we onszelf kunnen opleggen in het eetpatroon, welke niet eens wetenschappelijk aangetoond zijn. Ik ga graag met jou op zoek naar verandering in eetgedrag, zodat je het optimale uit je gezondheid kan halen en kan blijven genieten van je voeding. Zonder een verstoorde relatie met voeding. 

Ik denk graag ‘outside’ de box met je mee. En we hoeven het zeker ook niet alleen over voeding te hebben. Wil jij bv. meer zelfvertrouwen krijgen? Dan maken we daar toch ook meteen een mooi plan voor?

In de loop der tijd heb ik mij op verschillende fronten verdiept en bijgeschoold. Mijn expertises zijn gedragsverandering, positieve gezondheid, oncologie, ouderen, ondervoeding, sarcopenie en eetstoornissen. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor diabetes, afvallen, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol en nog veel andere gezondheidsklachten. Tevens maak ik veel gebruik van suikersensoren en de Acceptance Commitment Therapy (ACT). Kortom, bijna voor al je vragen kan je bij mij terecht! Ik puzzel graag met je mee, hoe complexer de puzzel hoe meer ik mee wil puzzelen! 

Ik ben op maandag aanwezig op de praktijk in Velserbroek. Op dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik aanwezig op de locatie in Santpoort-Noord. Ook begeleid ik je graag online of wandelend door de natuur.

Akersloot Diëtetiek is aangesloten bij Kcoetz (Kennemer Coöperatie Effectieve Transmurale Zorg), Nederlandse Vereniging voor Diëtisten, Vereniging Sportdietetiek Nederland en het Kwaliteitsregister Paramedici. Mijn kennis hou ik up-to-date door regelmatig bij- en nascholingen te volgen.

nvd_logo_def.jpg
logo-KP-180x180.png

Licenties:

AGB code zorgverlener: 24101052
AGB code praktijk: 24004508
KVK: 72299061

logo_sportdietetiek.png
bottom of page