top of page
MM5_3267.jpg

OVER MIJ

Mijn naam is Cassandra. Ik ben zowel diëtiste als sportdiëtiste. Deze leuke combinatie maakt dat ik je niet alleen kan helpen bij afvallen/ aankomen, maar ook bij doelgerichte sportvragen en ziekten.

Ondanks ik diëtiste ben, krijg ik de rillingen van het woord dieet. Een dieet is namelijk (vaak) iets tijdelijks en worden er beperkingen opgelegd. Als je wilt afvallen, mag je geen chocolade, koekjes etc. meer eten. De hele dag groenten, dat gaan we doen! Of toch niet? Hoe meer beperkingen jij jezelf oplegt, hoe lastiger het wordt om vol te houden. Door jezelf af en toe iets lekkers te gunnen en een balans te vinden in jouw eetpatroon, zal het een leefstijl worden in plaats van een dieet. Op naar een duurzaam resultaat!

Maar.. hoe pak je dit aan? Ik help jou graag met het zoeken van balans in je eetpatroon. Ik denk graag ‘outside’ de box met je mee. En we hoeven het zeker ook niet alleen over voeding te hebben. Wil jij bv. meer zelfvertrouwen krijgen? Dan maken we daar toch ook meteen een mooi plan voor?

Akersloot Diëtetiek is aangesloten bij Kcoetz (Kennemer Coöperatie Effectieve Transmurale Zorg), Nederlandse Vereniging voor Diëtisten, Vereniging Sportdietetiek Nederland en het Kwaliteitsregister Paramedici. Mijn kennis hou ik up-to-date door regelmatig bij- en nascholingen te volgen.

Licenties:

AGB code zorgverlener: 24101052
AGB code praktijk: 24004508
KVK: 72299061

nvd_logo_def.jpg
logo-KP-180x180.png
logo_sportdietetiek.png
bottom of page