Krab-kerrie-salade

Een verassende variant van de krabsalade. Krabsalade met kerrie. Het recept is voor circa 140 gram krabsalade. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.

Voedingswaarde per 140 gram: 238 kcal, 13 gram eiwit, 19 gram koolhydraten, 12 gram vet, waarvan verzadigd 2 gram en 0 gram vezels.



Bereidingstijd: circa 10 minuten


Ingrediënten

  • 1 ei

  • 100 gram surimi

  • 2 el mayonaise zero sugar

  • 1/4 citroen

  • Kerriekruiden

Bereidingswijze

  1. Kook het ei. Snijd de surimi en het ei in kleine stukjes.

  2. Meng de surimi en het ei met 2 el mayonaise. Ik maakte gebruik van de zero variant. Breng op smaak met kerrie kruiden.

  3. Rasp 1/4 citroen en voeg de rasp toe aan het mengsel. Evt. kun je ook nog de sap van de citroen gebruiken.


Variatietip

Wil je hem iets zoeter? Je kunt evt. 1/2 handje (gewelde) rozijnen toevoegen!


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven