Banaan- ei pannenkoek

Bijgewerkt: mrt 3

Een keer een uitgebreider en zoet ontbijt zonder dat je, je schuldig hoeft te voelen! Natuurlijk ook lekker voor de lunch.


Voedingswaarde per persoon: 171 kcal, 7 gram eiwitten, 13 gram koolhydraten, 10 gram vetten, waarvan verzadigd 2 gram en 1 gram vezels.



Bereidingstijd: circa 10 minuten


Ingrediënten

  • 1 /2 banaan

  • 1 ei

  • 1/2 el olijfolie

  • Kaneel

Bereidingswijze

  1. Prak de banaan en meng met het ei. Tip: om een mooi egaal beslag te krijgen heb ik gebruik gemaakt van een blender. Maak op smaak met kaneel.

  2. Bak voor circa 5 minuten op laag vuur. Draai op de helft de pannenkoek om.

Tip: de overige 1/2 banaan kun je in de vriezer bewaren voor de volgende keer.


Variatietip:

Heerlijk met wat rood fruit of kwark! Wil je wat meer vezels? Dan kun je wat extra havermout door het beslag doen!

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven